Bij Schoonmaakbedrijf & Gebouwenservice De Kroon kunt u terecht voor vrijwel al uw schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust een kijkje op onze website en als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkplek draagt bij aan een goede werksfeer. Tevens kan dit tot minder ziekteverzuim leiden. Onderzoek heeft aangetoond dat een gemiddeld bureau tot vijf keer meer bacteriën bevat dan een wc-bril. Veel bedrijven denken dat het schoonhouden van de kantoren meer vanuit het visuele oogpunt is, maar het werkt wel degelijk mee aan de gezondheid van uw werknemers. Bij bedrijven en instellingen van groot tot klein zijn wij verantwoordelijk voor het dagelijkse en periodieke onderhoud.

Meer weten?

Glasbewassing

Kijk eens naar buiten. Mogen de ramen best weer eens worden schoongemaakt? Schonen ramen helpen bij een verhoogde uitstraling voor uw bedrijfspand en kan zelfs de levensduur van kozijnen verhogen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glasbewassing.

Meer weten?

Vloeronderhoud

Is uw vloer dof uitgeslagen? Denkt u eraan om uw vloer te gaan vervangen? Met onze professionele apparatuur en specialistische schoonmaakmiddelen zijn wij in staat om vrijwel iedere hard- of elastische vloer weer als nieuw eruit te laten zien. Daarnaast kunt u de levensduur aanzienlijk verhogen door uw vloer periodiek te laten onderhouden.

Meer weten?

Tapijtonderhoud en reiniging

Met stofzuigen word in de eerste instantie alleen het losse vuil uit uw tapijt verwijderd. Maar wat denkt u van de koffie en het vuil wat u allemaal van buiten mee naar binnen neemt? Dit hardnekkige vuil heeft net wat meer aandacht nodig en kan daarom het beste periodiek worden schoongehouden. Maar wist u, dat een schoon tapijt meewerkt aan een schonere lucht en u hierdoor minder ziekteverzuim heeft? Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Meer weten?

Trappenhal onderhoud

Is de trappenhal in uw complex ook zo vies? Dit is verleden tijd! Wij van De Kroon zorgen er ook voor dat uw trappenhal netjes onderhouden blijft. Dit voorkomt irritaties bij de bewoners en werkt mee aan een gezondere leefomgeving.

Meer weten?

Sanitaire benodigdheden

Wij werken al enkele jaren samen met een professionele organisatie waarvan wij hoogwaardige producten leveren om u in al uw sanitaire behoeften te voorzien. Wij leveren het complete assortiment handdoekautomaten, zeepdispensers, toiletrolhouders, luchtverfrissers, hygiënische afvalbakken, verbandzakhouders en natuurlijk alle vullingen die hiervoor nodig zijn.

Meer weten?

32 comments

Comments are closed.