Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Lees hieronder meer over onze diensten.

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Bij ons bent u aan het juiste adres
als u gaat voor service en kwaliteit

Bij De Kroon Schoonmaakbedrijf & Gebouwenservice kunt u terecht voor vrijwel al uw schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust een kijkje op onze website en als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf de Kroon uit Den Bosch is gespecialiseerd in de schoonmaak van uw bedrijfspand. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u duidelijke tarieven bieden en een hoge kwaliteit.

Glasbewassing

Kijk eens naar buiten. Mogen de ramen best weer eens worden schoongemaakt? Schonen ramen helpen bij een verhoogde uitstraling voor uw bedrijfspand en kan zelfs de levensduur van kozijnen verhogen

Vloeronderhoud

Met onze professionele apparatuur en specialistische schoonmaakmiddelen zijn wij in staat om vrijwel iedere hard- of elastische vloer weer als nieuw eruit te laten zien.

Tapijtonderhoud & reiniging

Wist u, dat een schoon tapijt meewerkt aan een schonere lucht en u hierdoor minder ziekteverzuim heeft?

Trappenhal onderhoud

Is de trappenhal in uw complex ook zo vies? Dit is verleden tijd! Wij van De Kroon zorgen er ook voor dat uw trappenhal netjes onderhouden blijft.

Sanitaire benodigdheden

Wij leveren het complete assortiment handdoekautomaten, zeepdispensers, toiletrolhouders, luchtverfrissers, hygiënische afvalbakken, verbandzakhouders en natuurlijk alle vullingen die hiervoor nodig zijn.

Kopje koffie doen?

We komen graag bij je langs

Heeft u interesse in een van onze diensten? We komen graag bij je langs om alles op locatie te bespreken.